Slagter Baagø

Åbningstider - I dag: 09:30 - 17:30

Slagter Baagø

Den 5. december 1921 overtog Jens Baagø osteforretningen beliggende Bjergegade 3. Efter nogle år overtog Jens Baagø også den anden forretning på adressen – viktualier og kødudsalg. Sammen med sin hustru Olga Baagø drev Jens forretningen videre – og den blev til en velanskrevet forretning i Helsingør.

I 1934 blev den 18-årige søn Vagn Baagø ansat i forretningen, og butikken voksede støt og roligt. I 1957 købte Vagn forretningen og ejendommen af sin far, hvorefter han sammen med sin hustru Edith Baagø og 5 ekspeditricer drev en god og sund forretning. Vagn ansatte i 1967 sin svigersøn Bjarne som prokurist, og da Bjarne var uddannet slagter, blev forretningen ret hurtigt ændret til en egentlig slagterforretning med ost og viktualier. I 1976 blev Bjarne kompagnon, og stod herefter for forretningens drift. I 1981 blev Lars Woldfrom ansat – og i 1982 begyndte han i slagterlære. I 1996 overtog Lars forretningen fra Bjarne.

Siden da har Helsingørs borgere og turister kunnet finde Lars i forretningen – og han har altid elsket sit job samt det at arbejde i en virksomhed, som generationer før ham har opbygget. De første 100 år er gået – og forhåbentlig venter der mange flere i årene fremover.


0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom